A pincészet borbemutatása
2008. október 11-én a gimnáziumi osztálytársakkal szüreteltük a szőlőt. 2 hordót töltöttünk meg a Barát dűlő hárslevelűjének mustjával. 2009 augusztusában került a palackba. A bor egyszerre egyesíti a hárslevelű fűszeres aromatikáját, az elegáns ásványosságot és a finomseprőn ászkolás adta krémességet.
Érlelési információk10 hónapig érlelődött finomseprőn tartva 3 éves szerednyei hordóban |
Pinceidő2014 |
Hol vásárolható meg
Gizella Pince Tokaj, Drop Shop
Gizella Pince Tokaj bemutatása
Kézműves pincészet 6 hektár, szőlővel 7 dűlőben. Változatos talajtípusokon termesztett fajtáink különböző borokat eredményeznek. Célunk a magas minőség, tiszta ízvilág, uralkodó gyümölcsösség elérése, megtartása. Száraz és desszertborokat egyaránt készítünk.